Fixa med barnens hår

Barn är de roligaste människorna på jorden. Deras hår är kanske inte alltid lika roligt. Små, tunna hårstrån som flyger överallt, vissa barn blir irriterade på det, andra inte. Vissa av oss föräldrar är fantastiska på att skapa fina frisyrer som håller för lek och bus hela dagen. En del av oss är inte det, eller så prioriterar vi helt enkelt annat före barnens hår.

Hitta det som passar dig och ditt barn

Ibland är en hästsvans perfekt, andra gånger är några fina klämmor pricken över i:et, Om du behöver accessoarer till ditt barns hår är det ett snabbt köp på nätet, så kommer det hem i brevlådan inom en snar framtid.

Ska du och familjen iväg till något särskilt event och du vill göra en extra fin håruppsättning, eller är det den vardagliga mer praktiska frisyren som går snabbt att sätta upp innan ni åker iväg? Inget av det behöver vara särskilt krångligt. Du behöver inte heller lära barnen ordspråket ”vill man vara fin får man lida pin”, som så många av oss är uppväxta med. Låt er istället få en mysig stund tillsammans, till exempel innan dagen börjar. Viktigt är det att ta väl hand om barnens hår oavsett.