Fira de små

Vad är upplivande på samma sätt som ett barnkalas? Inte mycket! Skratt, lek och godis är svårslaget och som förälder är det därför minst lika roligt att planera inför det lyckade kalaset. Blir det fiskedamm, prinsesstårta och disco? Självklart!

Sikta på ett tema

Att bjuda in till kalas kräver mycket tid och planering. Det finns emellertid många alternativ till pynt, aktiviteter och det blir således svårt att välja riktning ibland. Genom att fastställa ett tema som kalaset följer faller många bitar på plats av sig själv. Därefter kan du fundera kring kalasets syfte och vad som ska stå i fokus!

Planera tilltugg

Ett lyckat kalas behöver såklart passande tilltugg. Därför är det viktigt att hitta någon som passar samtliga gäster och således nöjer samtliga inbjudna. Fundera kring när eventet går av stapeln, kanske blir det en festlig fika i stället för matigare lunch?

Pynta mera

Pricken över i:et på ett barnkalas är givetvis dekorationerna. Här kan du verkligen understryka temat och låta barnen leka med ballonger och girlanger. Välj något på nätet och hitta de exakta föremålen för just ert perfekta barnkalas. Nu är det bara att poppa popcornen, blanda saften, slå på musiken och börja dansa!